Barion Pixel

Payment options

Online fizetés, bankkártyával, Barion segítéségével:
Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
A rendszer az alábbi kártyákat fogadja el: Maestro, MasterCard, Visa, American Express.

Előre utalás bankszámlára:
A Citalex Bt.-vel történt egyeztetés után a vásárlás (a termék ára) + a kiszállítás összegének átutalása a Raiffaisen Bank-nál vezetett
12012008-00127723-00100001 bankszámlaszámra hivatkozva a megrendelési számra.

Kiszállításnál az áru átvételekor készpénzben:
Áru bruttó ára + a kiszállítási költség.

Személyes átvétel/fizetés:
Személyes átvétel lehetséges  előzetes egyeztetés szerint, egyeztetett időpontban és helyen.
A megrendelés összegét készpénzben vagy SumUP Air kártyaolvasó segítségével fizethető ki.
A tranzakcióról email-ben és SMS-ben is küldünk számlát.

Figyelem!
Amennyiben 14 napon belül visszaküldi a terméket (elállási jog), utánvéttel ne küldje, mert nem áll módunkban így visszavenni. Az érvényes  jogszabály alapján az eladónak 14 nap áll a termék árának visszafizetésére. Az online webáruházban történt vásárlást követően a Vásárló a leírt fizetési módok alapján, választja ki a számára megfelelőt. A vásárlást csak abban az esetben tudjuk elfogadottnak, érvényesnek tekinteni, ha a Vásárló a regisztrációs oldalon található mezőket maradéktalanul és a valóságnak megfelelően tölti ki. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamatban felmerülő problémákért Citalex Bt. felelősséget nem vállal.

en_GB